Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"All lives end,all herats are broken,caring is not an advantage".


Kärlek är för dårar




Hjärtat brinner.
Känslorna är tomma.
Satan var borta.
Mannen är skyddad.
Kvinnan var aldrig förlorad.
Ryktena gjorda av kaos för dårar.
Mannen är i tårar.
Kvinnan var i slutet på blodet badet.
Dårarna skrattar åt dom men med kärleken.




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-07 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH