Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snake; när ormen 'når runt'. Självläkning.


sjukt/friskt eller vadå

 

 

virus

hittat virus 

 

illa illa

 

 

hittat virus

blottat upptäckt

 

 

bäst åtgärda

 

skaffar virusskydd

så det inte går sönder

 

innan självinsikt

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-08 00:50



Bookmark and Share


  queenia
Fjärde virus dikten idag.. fast har är det nog om datorvirus! :)


2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri