Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla jag inte kan städsla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 dagar
av väntan
13 kvar!
Tror jag kräks
av rädsla
för
provsvaren

 

 sprang upp

precis i natten

panik,

ett sjukvårdsbrev

på bord jag minns

ej öppnat än.


det var bara en räkning...

 

kvar står kräksmak i min mun

och hjärtat i min hand.

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-08 02:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kram
2013-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag måste erkänna att döden inte skrämmer mig.
Samtidigt önskar jag dig god hälsa och Guds välsignelse samt helande, om det behövs.
2013-11-09

    ej medlem längre
sänder dig mina tankar och hopp om ett bra svar.
2013-11-08

  Tess74
Aj aj..den känns. Hoppas på bra svar och en fin dag <3
2013-11-08

    ej medlem längre
Varma tankar till dig vackra poet..
2013-11-08

  Peter Stjerngrim VIP
Sänder positiva tankar till dig
i hopp om att det bidrar något
litet till att provsvaren
visar att allt är ok!
2013-11-08

    ej medlem längre
Lång väntan kan vara outhärdlig i en sådan situation. Hoppas på det bästa.
2013-11-08

    ej medlem längre
Hoppas med dig på betryggande svar.
2013-11-08

  SatansSon VIP
sjukdomar5 är satan. farsan har cancer.
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia