Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn runt


Jag vill bara ha regn

Det har sagts förut

Stilla ram runt

evighetens brus


För övrigt

Har allt sagts förut




Fri vers av axveronika
Läst 262 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-09 19:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet
2013-11-12

  SatansSon VIP
bra den här.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika