Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holzbrücken

Holzbrücken reichen

länger als geheime Wörter

wenn das Hochwasser bricht




Bunden vers (Haiku) av Zackari
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-09 22:06



Bookmark and Share


  mysing
so Schön!
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari