Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syysunelmat




Kun luonto

nukkuu talviuntaan

On aikaa pysähtyä

unelmoimaan

uudesta keväästä

lintujen laulusta

valkovukkoista

kielojen huumaavasta

tuoksusta























Fri vers av maija tuori
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-10 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maija tuori