Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista dansen

samlas runt min kista
bjud upp mig till musiken
få mitt hjärta att bulta en sista gång
bara en gång till
spill inga tårar denna afton
detta är min sista sång
få mitt hjärta att bulta en gång till




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-10 13:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tankeväckande.
2013-11-12

  Lars Hedlin
En tankvärd text!
2013-11-11

    ej medlem längre
Så borde alla begravningar gå till.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling