Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa för den tankspridde

jag vaknade en morgon
och ville träffa dig
jag gav mig ut på staden
för att leta efter dig
det första jag får syn på
är en bokhandels entré
jag går in genom porten
för att snart få se
ägaren på golvet
i en pöl av blod och glas
dammet ven i luften
efter ett kriminellt kalas

du var aldrig med
när jag kom tillbaks
och plötsligt kunde se
allting så klart
du var aldrig med
när jag tog mig upp
och kom tillbaks igen

jag gick och la mig en afton
jag längtade efter dig
jag gav mig in i drömmen
för att få träffa dig
den första jag får syn på
är john blund med sin skovel
som han nyligen hade använt
för den var blodig knäckt och sned
han står där med ett otäckt flin
och skrålar ha ha ha
skoveln är full med amfetamin
som johnny boy snart ska ta




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 391 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-11-10 15:03



Bookmark and Share


  queenia
Skrämmande finurligt och bra.
2013-12-04

  Maria Sundelin VIP
En hemsk saga.
2013-11-13

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet
2013-11-11

    ej medlem längre
Grymt bra. Men jag skulle inte sjunga den för mina barn......
2013-11-10

  hansensson
Det är en hemsk vaggvisa, den är tankspridd men den har sina poänger och ger slående bilder och explosiva intryck såsom en del insikter kan göra.
Den krävde några läsningar men fångar direkt.
2013-11-10

  Rozsi.kovacs

bra skriftat men lite otäck
2013-11-10

  Schizooliza
Ja den där john blund har jag aldrig heller kunnat lita på. Lever lennart swahn?
2013-11-10

  Ordregnspoeten
Mycket bra beskriven mardröm.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling