Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen och tankar

om du behagar har jag kvar utav

sommaren

de sista dagarna

med värme

minnen och tankar svämmar över

blir en ocean

alldeles för många

stora vågor




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-10 23:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert
2013-11-11

  anits VIP
Så fint om att kunna bevara minnen.
2013-11-11

    ej medlem längre
Minnen som vågor - snyggt!
2013-11-11

  ULJO
Fint att kunna bevara minnen och dela med sig av dem
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77