Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst

en konst det är att leva

lagom nära

lagom fort

lagom sakta

akta dig för stressen

nära ditt inre allra bäst

om du är

ro finner sig snart tillrätta

alltid då du minst anar

rämnar livet i all hast

takt av rotlöshet

tråkigt allt tycks vara

hur du än gör

rör inte till allt mer än

nödvändigt

till du vet vad som är bäst

tassa lagom nära

lagom långt ifrån

när du är stressad




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-10 23:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En tankeväckande dikt
2013-11-11

  anits VIP
Mycket tänkvärt.
2013-11-11

  ULJO
Berörs av din text
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77