Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det flyter på

det flyter på i livet när du

i harmoni äro

med alla dina sinnen

närvarande där du befinner dig

ge dig själv tid att sakta ner

rör om lagom fort

tro på dig själv

välj noga

noga

vad du gör med dina val

lagom nära

alltid fullt ut

närvarande

ensam du aldrig äro

oron försvinner

ro finner sitt bo

det flyter på

lagom

lago




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-10 23:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77