Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stund

en stund

en blund

av framtiden

närvarande i livet till dig

ger en stund av stillhet

tro på dig själv

välj vad du vill

på livets magiska smörgåsbord

dukat endast för dig

ger dig alla möjligheter

du någonsin drömt om

må du tillvara ta på vägen du valt

tar dig med hjälp av

en stund

en blund

av allt det goda du ser

rår över dig själv

endast du gör

röran andra ställer till

lita ej på denna

andas

stanna upp

på väg

gräv ej ned dig

ge av dig själv

välj tro

välj hopp

välj dig




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-10 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
jätte fint
2013-11-11

  anits VIP
Fint och tänkvärt skaldat.
2013-11-11

  ULJO
Fint
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77