Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska jag säga?

vad ska jag säga när orden

inte räcker till

när jag bara vill skrika rakt ut

vad ska jag göra och säga

när jag ej kan väga vilka

ord som är de rätta

lätta att säga

jag kunde ha gjort vad som helst

för att tanken skulle

komma fram

mitt hjärta fryser sakta

sakta till is när du ej

är nära

satt på min sängkant och såg

när du gick

vad ska jag göra

vad ska jag säga

när orden ej finns

när allt är sagt

när ljusen slocknat

tumult inom är allt

som råder

river upp sår

rår ej för känslan

nästintill ensamhetens strand

där ensamma själar vandrar

om natten

när allt känns

svårt

tomt

vad ska jag säga




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-10 23:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns inom....kram
2013-11-11

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat.
2013-11-11

    AA VIP
Berörande. Stark text.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77