Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimmer

glimmer

flimmer

glimmer i fantasins

magiska värld

flärd på din färd

där allt du tänka dig kan

händer

ränder av gullstoff

får dina tankar om livet

att ställas om

må dina dagar fyllas utav

val du själv gör

ro inom dig

gåvor av livet själv

välj din väg

gör medvetna val

lär dig av misstag

du må göra

alltid vara närvarande

ensam du aldrig någonsin är

räds ej framtiden

när glimmer

flimmer

glimmer följer dig på vandring

genom livet

ta dina val

ingen annans

stjärnorna finns för dig

genom dunkelblå himmel

om natten

när du färdas genom

galaxernas ljusa magi

inom dig fylls tomrummet

av livet själv

av hopp

av tro

av allt du önskar

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-10 23:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter...
2013-11-11

  anits VIP
Kloka rader.
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77