Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjutton dagar kvar

 

 

 

Sprider doft omkring

Ordens rytm dansar vilt

Ängen vilar ryst

 

dadam dam dadam
dadam dadam dadam dam
dadam dam dadam

 

Rovdjur står på lur

Månen vandrar sakta bort

Hjärtat  når sin  peak

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av queenia
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-11 00:17



Bookmark and Share


  Angel of love
Längtansfullt och vackert.
2013-11-12

    ej medlem längre
Oh, så spännande........gläds med dig.....
2013-11-11

  Lars Hedlin
Längtan..........
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia