Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst mot vinter och en spirande vår

Det strilar
I vindens kalla
Omslutande
I grått
På himlen
En strimma av ljus
Att glöda
I mörka vattenpussar
Blandade färger
Snart fallande
Lämnar sina fästen
Att dö mot vintertid
Lovar att komma åter
Mot vårens nyfödda dagar




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-11 11:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skrivet!
2013-11-12

    ej medlem längre
fint fångat!
2013-11-11

  Linda CH VIP
Fint!
2013-11-11

  M M Mannheim VIP
Vackert!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish