Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tar det tid att gräva en grop


Utforskandet av jaget


Efter tio år av all världens olika terapiformer
mådde hon nu nästan lika bra
som när de inleddes

@




Fri vers av Elina Vacker
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-11 15:03



Bookmark and Share


    Erika H
Underbart!
Du hittar guldkorn bland orden.
2013-11-20

  erkki
Bra! Vad går upp mot Sunt Förnuft?
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker