Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker nu

 

Ur svårmodsträsket

skriker orden

jag SKITER i er nu

 

ni har ätit tillräckligt av mig

 

tro inte att jag beundrar er

födda till liv på rosenbäddar

 

 

 nu vänder jag er ryggen

 

 

nu är det bara trasiga själar

som får tillträde till mitt inre

 

endast ni som tvingats

kravla i gyttjan

har rena hjärtan

 

 

jag vet det nu...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-11 16:12



Bookmark and Share


  maria kide
Och det stämmer, alltför ofta. I det mörkaste skrymslen växer de vackraste blommor
2013-11-18

    ej medlem längre
den tar som en käftsmäll..kraftfullt skrivet..
2013-11-12

  anits VIP
Så bra och mycket starkt och tänkvärt skaldat.
2013-11-12

  Lars Hedlin
Kramar till dig
2013-11-12

  Jesse Jöns Tufve
Du är nog på rätt plats för att finna jämlikar här skulle jag tro. Starkt uttryck. Även om jag är rädd för generaliseringar.
2013-11-11

  Angel of love
Rått och härligt beskrivet.
2013-11-11

  agneta pichler
finns mycket sanning
i dina ord

maskrosbarn är överlevare,,
som tänker kanske mer
på sin nästa..

2013-11-11

  louisegirl

Så bra! så sant! berörde mej verkligen!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP