Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustans begär


Smekande kärlek längtar mer
än kel och heta kyssar..

Lustan vill verkligen säga sitt..
Hett belägrar den sinnet
och min mjuka kropp

Darrar av njutning när du
smeker mig till extas

Sugande mun
och lena ord älskling

Var hamnar vi nu
I lustans lekar..

Kom och gör mig till din..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 345 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-11 17:55



Bookmark and Share


  Glensan
Underbart
2016-08-01

  Lars Hedlin
Styrka i känsla!
2013-11-12

    basen
jag beundrar ditt sätt att formulera. Applåd!
2013-11-12

  Eliza-69
Mm...härligt
2013-11-11

  M M Mannheim VIP
Lusten drar mig till drömmarnas värld.
2013-11-11

  Katinka VIP
Fin!
2013-11-11

  agneta pichler
en önskning så stor..
hoppas jag dig all lycka
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish