Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan svar

någonstans efter att dagarna passerat,
kommer dina svar allt mer sällan

de tidigare omsorgsfulla tankarna uteblir
du blir mer klinisk, och orden står kallt uppradade

det är dom uteblivna svaren som ledsagar mig
längre bort ifrån förståelse

långsamt tynar värmen bort
sakta gör sig ensamheten tydlig




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-11 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP