Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ge - att få


Affirmation


-*-


Ge

dig själv
något

att vara
stolt

över


-*-




Övriga genrer (Aforism) av Anders Granström
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-11 21:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja nu blev det mer kopplat till positivt tänkande och din dikt, bättre :)
2013-11-13

  Magica VIP
...dock hade jag övervägt att ändra titeln på dikten.
2013-11-12

  Magica VIP
Jo, kan förstå, bra tankar. Det är ibland lättare sagt än gjort dock alla gånger. Men att sätta upp delmål i livet hjälper på vägen.
2013-11-12

  Maria Sundelin VIP
En mycket bra uppmaning och väldigt svår
2013-11-11

  walborg
Bra
2013-11-11

    ej medlem längre
Ingen lätt sak att hitta.
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström