Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tiden



Du går bredvid
din längtan

vilar i

tryggheten
av ett sken

dröjer
den stund


alltet

förenas




Fri vers av Anders Granström
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-05 22:19



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Hoppfullt
2014-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text som ger upphov till funderingar...
2014-12-07

    ej medlem längre
verkligen vacker,
Tack för fin läsning ...
2014-12-06

  Chawa VIP
Det blev en mycket fin lässtund... Med få ord fångad närvaro. Tycker om...
2014-12-05

  Katinka VIP
Så fin och harmonisk känsla.
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström