Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det längsta ögonblicket

-*-

Tänk
så älskad
du är just

i denna stund

just nu,
då mitt sinne
stillats

då jag ser

dig




Fri vers av Anders Granström
Läst 364 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-06 21:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så enkelt så starkt så fint!
2016-04-08

  Ljusletaren
Verkligen mycket av klokskap i dessa ord/kram
2016-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...
2015-08-12

  Chawa VIP
Ord som andas evig ren kärlek...
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström