Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse

-

Din osäkerhet
talar, famlar

dömer mängdens
oförstånd

brist

äter upp din själ

-




Fri vers av Anders Granström
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-04 19:40



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Brist på förståelse
kan vara tärande
2014-11-06

  Åsa Njunjes
Raderna lämnade mig med frågan; Döljer den texten förtryckt ilska? Eller är texten en ansats till för att försöka förstå? Intressant efterklang.
2014-11-06

  walborg
Förstår inte riktigt sammanhanget mellan raderna - associerar till mångas skriande behov av bekräftelse i vår tid
2014-11-05

  Heikki Hellman
Genomtänkta or
2014-11-05

  Magica VIP
En text som väcker tankar om dagens uppmärksamhetssökande samhälle.

2014-11-05

  Chawa VIP
Ack så sant... ett tärande människobehov. Mycket kloka ord!
2014-11-04

    ej medlem längre
Osäkerhet gör lätt misstag...
2014-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...tänkvärt...
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström