Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passage

-"-

Det ständiga,
i min flykt

rodnar

i närvaro
av din

ärlighet




Fri vers av Anders Granström
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-09 19:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Människans oro behöver den lugna ärligheten...mycket fina, tänkvärda ord...
2015-02-14

  lila fjäderblomman VIP
fint...

2015-02-14

  Chawa VIP
Ärlighet kan stå för så mycket, både positivt och negativt. Tänkvärda ord!
2015-02-10

  walborg
Känslostarkt
2015-02-10

    ej medlem längre
Tänkvärd text.
Fint!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström