Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma


-

Din verklighet
reflekterar

vad du ser

inte
nödvändigtvis

det som är

-




Fri vers av Anders Granström
Läst 414 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-06 21:46



Bookmark and Share


  Anders Granström
Det dessa ord säger mig är att det jag ser, inte behöver vara det som är.

Orden ordar således inte det som faktiskt är/har varit, hemskheter som tyvärr skett i vårt närområde eller någon typ av återhållsamhet som sedemera kan vila i rasismens vagga.

Det jag känner av orden är att de kan assistera då det gäller nuet, det som sker omkring oss - tillsammans med de tankar vi bär.
2014-05-17

  Magica VIP
Håller inte med. Det behöver inte vara så nödvändigtvis, ty vissa saker som finns fakta på man varit med om och som är sanna och går att kontrollera, är en sanning och då anser jag personligen att det är fega människor om de vet saker som skett av ondo men inget gjort. För att ta ett exempel. Även om jag förstår vad du menar.
Men ibland är en sanning verkligen EN sanning. Dock över lag håller jag med dig, att till vardags så kan jag uppleva en sak på ett helt annat sätt en någón annan upplever samma.
Jag hoppas du förstår hur jag menar när jag särskiljer denna "syn" på saker åt, ty det är ganska viktigt enligt mig att man inte väljer att blunda för vissa saker, som när det är tydligt vad som är sant som jag nämnde innan. Men det kan även vara den smygande dock alltmer tydliga rasism som finns i vårt samhälle, eller andra förtryck. Då spelar det ingen roll vilken "sanning" vi anser oss ha, då måste man våga.
2014-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Det som är för en kanske inte är det för en annan...tänkvärt...
2014-05-08

    ej medlem längre
Vi ser aldrig helheten..
2014-05-07

  Maria Sundelin VIP
Precis
Alla har sin egen verklighet
2014-05-06

  bumerang
Ja, så häftigt det är när man ödmjukt inser sin begränsning.
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström