Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Del av bön

-*-

Låt mig finna
mig själv

i min egen
tacksamhet


-*-




Fri vers av Anders Granström
Läst 396 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-04 15:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sant/ kram
2016-01-16

  Maria Sundelin VIP
Och på mina egna villkor
2014-10-05

    ej medlem längre
Ja, tack för livet å våra förhoppningar å Livet i striden å friden...
2014-10-04

  walborg
Du är föremål för kärlek och omtanke varje minut och är värd det.
2014-10-04

    ej medlem längre
Tacksamhet gör livet lättare..
2014-10-04

  bumerang

Ja, att finna sig själv i sin egen tacksamhet
är för mig
att en gång för alla
uppskatta det liv vi fått
som gåva.
Där tacksamhet är nyckelordet
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström