Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet (I)

När jag söker dig

pekar urskogens grenar

åt samtliga håll




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-03-12 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rådvillhet... i urskogen
som är förmodligen
inom dig...

fint, indirekt sätt
att beskriva dina kännslor

den var fin!
*
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP