Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blod

 

Ja, blod dig förser

Renaste styrkan kommer

dyrköpta är vi

 

 




Bunden vers (Haiku) av queenia
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-12 01:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Bra
2013-11-13

    ej medlem längre
Så sant.....Fint diktat.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia