Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Peter Garheden Red: Queenia


Lydnad

 

 

 

I nattens sken.


Suger, tills du utmattad vädjar om mer.
Fullmånen skiner med sin oändlighet
drar mig till sig, och tvingar till lydnad.

Jag lyder.

Så många år som normen styrde,
valen, drömmar och lidelser...
Du stal min oskuld, och gav mig smak.

 

 

Blodsmak mig stärker.

 

I strävan så hård.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av queenia
Läst 404 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-12 02:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark ...TACK!
2013-11-13

  Knickedick
Får läsa fler gånger och ser nya saker varje gång
2013-11-13

    Lars G Andersson
En synnerligen potent text. Rå och avskalad. Exakt avvägd. Helgjuten.. Det är just det här slags text som ska sättas under näsan på en pretentiös skinntorr lektör på nåt djävla finkulturellt förlag. Den skulle sitta som en örfil- eller en taskspark ta mig fan....
Muchos bra!!
2013-11-12

  Lars E Jönsson
Snyggt vill ha mer.
2013-11-12

    ej medlem längre
Starka känslor...... väl skrivet.
2013-11-12

    ej medlem längre
Lite mystisk bra
2013-11-12

  SatansSon VIP
jag tycker om den här. bra text
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia