Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


105.DÖDENS PULS

RÖRDE VID...

OND _ ONT _ LUGN .

Varm kroppen där ! DÄR ...Månen och jag ...

NAPOLEONS VITA HÄST . Röster sjunger jag rider

rider _ FLYGER !

SÅ LÄTT LÄTT LÄTT

Vill stanna kvar ! . Kalla ögon i grönblå dräkter

drar NER mig

NEJ ! NEJ ! Jag är svag . Orkar ...orkar... inte

Människans oväsen stöter bort min häst .

VEM ÄR JAG ? VAR ÄR JAG ?

En massa trängande ögon borrar .r..r...r

Händer rör rör rör mig ! Äckliga håriga sto.o..o...o....ra .

GUD SKONA MIG !!!

Vill _inte _ vara _ svara _ här _ igen

Lögn skakas av från mitt hjärta

rosenvatten rensade min själ

på blomsterängen vilar min kropp ...

TYSTNAD ÄR LÖGN !!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-12 09:16



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bokmärker. Titeln är ju snuskigt bra.
2013-12-01

  Gunnar Hilén VIP
TACK ! Tystnad är lögn.
2013-12-01

    ej medlem längre
berör..
2013-11-12

  Ulf D VIP
Häftigt!
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP