Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rofyllt

rofyllt

till bredden av 

rohetens strand

bortom himlavalvet

fyllt av miljontals stjärnor

ro råder där

resan dit ej enkel äro

oron du bär måste bort

ta emd en skål gjord av

finaste 

sköraste glas du tänka dig kan

samla oro

tårar i denna skål

samla dessa på din färd

när du framme är vid 

rohetens strand 

bortom hilmavalvet

du möts av ljus

värme

ro

rofyllt råder runtom

överallt

inom 




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-12 17:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat.
2013-11-13

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77