Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allena

allena hon vandrar på stigen

mot lyckan 

nära 

nära 

mångubbens fagra

bleka nyans

han ler mot henne 

där hon vandrar allena

följer henne med sin blick

han kallar på stjärnorna

stjärnorna blinkar till svar

lyser upp den väg 

hon måste vandra allena

för att nå fram till slut




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-12 17:59



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvligt
2013-11-14

  agneta pichler
urtjusigt

Hon vandrar helt allena


2013-11-13

    ej medlem längre
Lättsamt, fagert och sagolikt.
2013-11-13

  anits VIP
Så fint målar du dina ord
som blir till en vacker tavla
för mig som läser.
2013-11-13

  Lars Hedlin
En skir och vacker text!
2013-11-13

    ej medlem längre
så vacker!
2013-11-12

  Anders Granström
Vackra bilder för mitt inre får jag av dessa ord, pilgrimsfärden upplyst. Jättefin!
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77