Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnenas allé

minnen du har djupt inom dig

ger dig välbehag

ger dig glädje

att ta fram dem 

där du må vandra genom livet

är en sällsam gåva

av ro

av glädje

av tacksamhet 

att du dessa minnen har

minnenas allé äro unik

där kan du hämta kraft

du såväl behöver

där du vandrar 

på livets stora väg




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-12 18:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
fint skrivet
2013-11-15

  anits VIP
Fina rader.
2013-11-14

  ULJO
Fint
2013-11-14

  agneta pichler
ja minnen
av godo
Är vackra att ta fram


2013-11-13

  Lars Hedlin
Underbart skrivet!
2013-11-13

    AA VIP
Bra text. Den gillar jag.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77