Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dikt från 1996


Tankens Lilla Älva

Låt oss glömma

allt det trista

och därmed främst oss själva.

Låt oss tömma

minnets kista

och släppa loss vår tankes älva.

 

Låt henne dansa

bort i daggen

och vara en bland många.

Låt henne vandra

bort från slaggen

efter tankar som är vrånga. 



Låt oss mötas

bortom döden

där vi kan vara helt oss själva.

Låt oss sköta

våra öden

som vår tankes lilla älva.

 




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-12 18:37



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Du vet att när vi samtalar med ord så pratar vi förbi varandra totalt, men i poesin så känner jag din mejsel undfly det sköna och borra fram genom det svarta i själahålet.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP