Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
and maybe we are sinners but love it ain't no crime


alla mina bokstavskombinationer slutar hos dig.

mitt hipsterhjärta
slår i hundra sekundmeter
när du säger något pk
om fair trade kaffe







jag var så full
minns ingenting
menade inte
vad jag sa


om inte du känner samma sak
förstås
















vet att
we can do this so much better
together


för
jag vill så gärna
knulla dina tankar
kyssa dina känslor
vill så gärna
säga allt det där
vill så gärna
att du ska veta

jag ser dig
känner dig
redan



men det vet du inte om ännu
























tänker på hur
kontinenter
och oceaner
ryms mellan oss
nu



kom
lite
närmre

snälla

bara lite
närmre










vill ha
din kropp i min
min kropp i din
vill du
dela andetag
hjärtslag
med mig?




kom
av mig
i mig
för mig
med mig





















this morning,
with her,
having coffee


(johnny cash om paradiset)
























det är inte en crush
det är en crash


jag blir inte så mycket förälskad
som jag frontalkrockar
med kärleken




men det gör ingenting
för

jag har
flygplansläge
inombords




Fri vers av gnupung
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-12 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gnupung