Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldkorn

I armar och tid
Stannar stilla stund
Går himlen till mötes
Och månar om ögonblick
Som är skatter att minnas
Och bilder som är för alltid mot näthinnan




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-12 21:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert skrivet! ;)
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish