Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 + 5 + 7 * 3


Tomhet

 

Ett skri,

ett glas i golvet ~

så oändligt tomt nu är.

 

Han svor,

stegen bortåt gick ~

månen driver allt på flykt.

 

Sedlar,

blås för vinden bort ~

bestämt kvinnan låser port.




Bunden vers (Annat versmått) av queenia
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-13 00:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skrivet!
2013-11-13

    ej medlem längre
Häftighet och vrede, skilda vägar.
Sorg och vemod.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia