Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

Du är ett mysterium för mig
En gåta utan svar
En ängel med en djävul på insidan

Allt det vi hade, det vi delade
Allt vi upplevde tillsammans
Allt vi kände för varandra
Allt det som vi en gång delade tillsammans är nu...oviktigt för dig.
Det är som om vi aldrig existerade tillsammans
Som om vi aldrig träffats
Som om vi vore främlingar för varandra
Som om jag aldrig hade funnits i ditt liv, ditt hjärta

Jag kommer aldrig att förstå mig på dig
Aldrig helt förlåt dig
Aldrig helt lita på dig igen

Du har brutit alla dina löften
Du är en helt annan person idag
Jag känner dig inte längre

Det är som om det gått ett decennium, inte två månader

Men jag älskar den du en gång var
Jag kommer aldrig glömma den du var förut
Jag minns allt

Alla ord, alla löften, varenda smekning, varenda kyss

Jag minns

Och jag vill att du ska minnas också

Jag vill att du ska bli mannen jag älskar igen, mannen som älskade mig
Mannen som i mina ögon var världens bästa




Fri vers av Gwendoolyn
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-13 01:08



Bookmark and Share


  Helena Leijd
Stark och vågad dikt om dina innersta tankar, ska läsa mer av dig nu!
2013-11-13

  queenia
känslor att känna igen sig i. fint.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Gwendoolyn
Gwendoolyn