Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket kan ett hjärta ta innan det krossas helt?

Bo: Känslomässigt efterbliven, tryckte ner mig psykiskt, omogen

Tom: Bipolär, mentalt ostabil, känslomässigt avtrubbad

Martin: För många bollar i luften, ingen ledig tid, intresset avtog

Mike: Svårt att hålla sig till en tjej, tjänstgör i Afghanistan till Oktober

Varför faller jag ALLTID för fel män?

Gillar jag att få mitt hjärta krossat gång på gång?

Att vara ensam?

Jag har kommit till den punkten då jag inte vet hur mycket mer mitt hjärta och mitt psyke klarar av

Är det bättre om jag stänger mitt hjärta helt så ingen kan ta sig in igen?

Bättre om jag spenderar resten av mitt liv ensam och oälskad?


Hur mycket kan ett hjärta ta innan det krossas helt?




Fri vers av Gwendoolyn
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-23 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gwendoolyn
Gwendoolyn