Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din egen skuld?

Jag hoppades att vår vänskap skulle komma tillbaka
Men jag hade fel

Varför tog du ens kontakt igen?
För att lätta din egen skuld?

Jag är glad, lättad över att du nu själv vet hur jag kände när du krossade mitt hjärta
Hur smärtsamt det var för mig

Jag är inte skadeglad
Bara lättare om hjärtat nu när du har övertagit min smärta

Önskar jag fick min vän tillbaka men inser att det aldrig kommer hända
Du skadade mig för mycket, min förmåga att älska,
att lita på någon, att släppa in någon
Du kommer alltid vara för skadad för verkligheten
Det är din smärta

Jag vet inte vad du gjorde för att ha två allvarliga anklagelser mot dig
Jag önskar dig bara lycka till med rättegången och livet

Jag släpper äntligen taget om dig
Mitt hjärta är äntligen fritt
Inte helt läkt men jag hoppas en dag att någon annan kan fylla det så jag blir hel igen




Fri vers av Gwendoolyn
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-08 03:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Det sista stycket förmedlar befrielse.
2015-11-11

  Angel of love
Text som berör mycket.
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Gwendoolyn
Gwendoolyn