Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek dör

Inget i världen kan ändra på det, du är för evigt fasetsad i mina tankar

Dina ögon
Ditt leende
Din kropp


Det var inte lätt att släppa dig
Du finns fortfarande ofta i mina tankar

Dina blickar
Din röst
Din beröring

Du är en del jag måste lägga bakom mig
Men mina minnen gör det svårt

Dina kyssar
Din närhet
Din passion

Jag vill krypa ner bredvid dig
Lägga huvudet mot ditt bröst och koppla bort världen

Din beröring var helande
Din närhet en fristad
Du var mitt mirakel

När jag miste dig förlorade jag allt som gjorde mig lycklig
Någon som gjorde mig...hel

Varje ord jag fått av dig sedan dess har känts som en gåva
Att veta att du har gått vidare, att någon annan finns vid din sida...är en hemsk känsla

Ser du på henne på samma sätt som du såg på mig?
Skiner du upp när du ser henne som du gjorde varje gång vi träffades?
Får hon dig att känna så som jag gjorde?

Det är över för oss
Kärlek dör
Din gjorde det

Ibland känns det som om min kärlek för dig aldrig kommer dö helt

Ditt svek har härdat mitt hjärta
Gjort det svårare för mig att släppa in någon igen

Du skadade mig, kanske för livet
Min själ är förändrad
Min förmåga att älska skadad

Jag är skadad
sårad
ensam....




Fri vers (Fri form) av Gwendoolyn
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-16 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gwendoolyn
Gwendoolyn