Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kan jag inte bli fri

Du behandlar mig som luft
Som om jag aldrig betydde något
Och ändå så kan jag inte släppa taget om dig helt
Ändå så vill jag ha kvar dig i mitt liv

Varför gör jag så här mot mig själv
Jag blir ju bara sårad om och om igen

Varför kan jag inte bara släppa taget

Varför kan jag inte bli fri




Fri vers av Gwendoolyn
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-13 02:29



Bookmark and Share


  queenia
Tiden befriar! ---@
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Gwendoolyn
Gwendoolyn