Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har förlorat dig själv!

Vad har hänt med dig?
Jag känner dig inte längre.
Du är som en helt annan person.
Du är inte längre mannen jag älskar.

Hur har du blivit så här?
Hur förlorade du dig själv?
Hur kunde du glömma den du var?

Den du var förut var en av de mest empatiska personer jag mött,
hade det varmaste hjärtat jag lärt känna.

Nu är du kall, hård.
Känslolös.
Du har förlorat dig själv.

Jag tycker inte synd om dig längre.
Du har dig själv att skylla

Jag har brytt mig om dig för länge,
brytt mig om vad du tycker alldeles för länge.
Medans du bara har sårat mig om och om igen.
Den ena hårda smällen efter den andra.

Din diagnos är ingen ursäkt, det är du inte den som sårat mig.

Har avsaknaden av värmen och kärleken från din familj förändrat dig så mycket.

Jag förstår nu varför du förlorade alla dina vänner, det var inte dom, det var du!




Fri vers av Gwendoolyn
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-13 07:55



Bookmark and Share


    Emma Björn
Så sant men ändå så hemskt...
När kärleken bara helt plötsligt tvärvänder, och man hinner inte med... tycker att det verkar som om att du förtjänar bättre! Kämpa på bruden!! :)
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Gwendoolyn
Gwendoolyn