Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter

 


för gryning

måste natt

förgås





Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 635 gånger
Publicerad 2006-03-12 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja...sant, så är det,
snyggt fångat med bara några få ord.
2006-03-13

  Isla Estrecho
Som nattarbetare kan jag verkligen sätta mig in i dessa ord du satt på elektronisk pränt. Varje atom och molekyl i den virtuella trycksvärtan går in under min högst organiska hud och upprepar dikten likt ett mantra.
2006-03-13

  Roger VIP
Snyggt. Kort intensivt och koncentrat!
2006-03-12

  Ikna
Så sant, så sant... Få ord som säger mycket!
2006-03-12

  Wretling Erik
Mäktigt !
2006-03-12

  Cris
Små ord
blir stor dikt
Fint
2006-03-12

    kung.karl
lite ord
mycket mening
sant
2006-03-12

  Markattan
Minimalistiskt, enkelt, vackert och sant.
Få ord som rymmer oändligt mycket. Snyggt.
2006-03-12

  Lindansaren
tung och nattsvart sanning på vitt

- snygg kommentar förresten, pax för den ;-)
2006-03-12

  sol
en enkel sanning
rent
.
renhet 5
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP