Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man vilsen vandrar och för hett eftertraktar visdom kan önskan i sitt sökande försvinna.


Sökande blir vilsen

Den som söker för mycket
Kan gå vilse i sin iver




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-13 19:34



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Bra!! igenkännande......
2013-11-19

  Angela Bohlin VIP
Mycket klokt!
2013-11-13

  prinscess VIP
ja så kan det ju vara
en bra text med bra flöde
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX