Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa dagar

vissa dagar är dagar

man bara vill glömma

alltid sopa bort

till en annan plats

där dessa dagar ej längre

kan komma upp till ytan




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-13 20:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt och fint skaldat.
2013-11-14

  Lars Hedlin
Sådana dagar känns..kramar till dig! ;
2013-11-14

    AA VIP
Så sant.
2013-11-13

  agneta pichler
hemska sådana dagar
radera ut ur minnet

vet vad du pratar om
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77