Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör ont

det gör ont inom mig

se dig min nioåring

må dåligt

när du ej kan hantera

vardagliga situationer 

när du ej kan rå för 

starka vredesutbrott

starka som stormen

när de ebbat ut 

är vi båda trötta

ledsna

känner oss båda små

då behöver vi båda

kramar

det gör ont...




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-13 20:36



Bookmark and Share


    Tollwut
Fint..
2013-11-28

  Linda CH VIP
Fint att du delar med dig! Ingen tröst men du är inte ensam.
2013-11-16

  Rozsi.kovacs

starkt berörande ack så svår
hanterligt styrka o kraft till dig
2013-11-16

  Maria Sundelin VIP
Du är stark som orkar skriva om det
Kramar
2013-11-16

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet.
Tröste kramar till er!
2013-11-14

  ULJO
Starkt att skriva om detta. berörande
2013-11-14

  Lars Hedlin
Berör mitt faders hjärta...kramar till er!
2013-11-14

  Aftonvännen
Alla har ju känslor
2013-11-13

  agneta pichler
starkt skrivet
känner dina tårar

all kraft till Er
2013-11-13

    skamfilad
Det gör ont att läsa men viktigast; det berör.
2013-11-13

    skamfilad
Det gör ont att läsa men viktigast; det berör.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77