Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar är du

Jag reser med förväntan
jag färdas mot en kort evighet

Slöjor av ljus och längtande strimmor av liv
bottenlöst mörker lämnar sorg som tar evigt fäste

Ensam kvar är du

Jag lämnar för att möta
jag lämnar det vackraste
jag skall möta livet och samla kraft

Sorgen rinner av mig
ljuset formar mina tankar
kärkek rör vid mig, omfamnar mig

Ensam kvar är du

Långsamt och oändligt strilar ljuset mot mig
jag ser, jag inser
söker dig med tanken, finner tårar längs din kind.

Ensam kvar är du

Jag känner din sorg men i mig bor bara kärkek
jag hör din ilska men lyssnar bara till lugnet

Avståndet ökar men jag har aldrig varit dig närmre
mörkret omkring dig har aldrig varit så ljust
viska mitt namn och förstå att jag kommer

Ensam kvar är du




Fri vers av jesper svensson
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-13 20:46



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Precis så

2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

jesper svensson