Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kallar på mig

Du viskar i hopp om att jag ska höra
du rör vid min arm i hopp om att jag ska känna,
jag blundar och önskar du var nära.

Plötsligt

En smekning jag aldrig tidigare känt
en tanke för stor att ta in,
en känsla så varm.

Sedan

Allt runtomkring är förändrat
ingenting här verkar längre lika viktigt,
från begär till givmildhet.

Nu

Du kallar på mig
du kallar mig älskade,
Du talar om frihet
jag frågar hur.

Evighet

Allt jag ber om är att få följa med.




Fri vers av jesper svensson
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-01 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jesper svensson